Megvan az eltűnt újpesti edző

  •  
  •  
  •  

Családja megerősítette az Indexnek, hogy megtalálták a Sziget Fesztiválon eltűnt férfit, a Budapest Hurricanes amerikaifoci-csapat edzőjét. Egy salzburgi kórházban bukkantak rá, nem emlékszik rá, hogy hogy került oda.

Sződy Ferencet csütörtök óta keresték barátai, mint beszámoltunk róla: szerda éjjel még küldött egy sms-t, amiben azt írta, hogy indul a Szigetre bulizni. Utoljára éjfél után látták is a Party Arénából kijönni, azóta nem tudtak róla.

Az Indexnek a férfi családja megerősítette szerda késő este, hogy Sződy egy salzburgi kórházban fekszik, családja kiutazott hozzá. A férfi nem emlékszik az elmúlt napokra, így arra sem, hogyan került a Szigetről Salzburgba – írja a lap.

Az Index szerint a férfi nagyon zavart állapotban került a kórházba, csak az elmúlt napokban tudta közölni, hogy kicsoda ő. Ugyanakkor az edző fizikailag épnek tűnik, semmilyen komoly külsérelmi nyom nincs rajta. A család csütörtökre Magyarországra szállítja a férfit, itthon fogják tovább kezelni – olvasható a cikkben.