„Mesebeli Virág úti óvoda”

  •  
  •  
  •  

– énekelték vidáman a gyerekek szeptember 21-én reggel a Virág Óvodában. Nem csoda, hiszen birtokba vehették a már annyira várt Ovi-Foci pályát, amit Wintermantel Zsolt polgármester és dr. Molnár Andrea az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány elnöke adott át nekik.

– Ilyenkor, az olimpia évében többet beszélünk a sportról, és ha lehet, még büszkébbek vagyunk sportolóinkra – mondta köszöntőjében Wintermantel Zsolt. – De azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy vannak olyan személyek, szervezetek, akik mindig szem előtt tartják a sport fontosságát. Ilyen az Ovi- Foci Program is. Óvodás korban a gyerekeknek még lételemük a mozgás, nekünk pedig az a feladatunk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk nekik.

Dr. Molnár Andrea, az alapítvány elnöke lelkesen, széles mosollyal érkezik minden átadóra és boldogan hangsúlyozza Újpest és az Ovi- Foci Közhasznú Alapítvány több éve tartó eredményes együttműködését.

– Fontos, komoly partner számunkra Újpest – mondta beszédében dr. Molnár Andrea. – A kiváló pályázatoknak köszönhetően Újpest minden éven nyert, és a jövőben is virágzó együttműködésre számítunk. Fontos kiemelni, hogy országosan több mint kétezer óvodapedagógus vett részt azon a speciális képzésen, ahol elsajátították a pálya, és a hozzá tartozó eszközök helyes használatát. Hajrá Újpest, hajrá Ovi- Foci, hajrá Magyarország!

DV.