•  
  •  
  •  

Újpesten sokan isznak kávét reggelente tarzanos bögréből. Jobb kedvük lesz tőle. Jó ránézni, aranyos a figura, vidám a színvilág, jobb íze lesz a kávénak. A napnak. Főleg most, hogy jön a tavasz és már nem feltétlenül kell a szobában kávézni, kimehetünk a szabadba is. Rövidesen nyit a Tarzan™ Park.

Tarzan egy képzeletbeli alak, egy regény- és mesehős, aki egy angol főnemes fia. Szülei helyett a majmok nevelték a dzsungelben. A róla elnevezett újpesti élményközpont ellenben nagyon is valóságos. Hajó és homokbányájával, csodálatos ligeteivel, dús lombú fáival rengeteg családot idevonz az egész ország területéről.

Egy napra, vagy pár órára egy másik világba repít. Kikapcsol. A gyerekek különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játszószigetek között bolyonghatnak. Ott van a Picurvár, a nagymozgást segítő eszközök fellegvára, a Hintarét, ahol a kicsik csoportosan is hintázhatnak, a Liándzsungel, melyben a kapaszkodás és a mászás kerül előtérbe. A zenei hangoktól gazdag Zengőerdő egy igazi kuriózum a felnőtteknek is, a gyerekek kedvence pedig a Placcs Placc, ahol minden a víz szeretetéről szól.

A játékszigetek eszközeit úgy alakították ki, hogy azok mindamellett, hogy elősegítik az idegrendszer fejlődését, a gyermekeknek barátságos környezetben biztosítanak mozgáslehetőséget a korosztályuknak megfelelően. Az élmények mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a park fejlesztő, jótékony hatásait. A mászással, csúszással, kapaszkodással, lengéssel, hintázással, ugrálással, a hely kiváló lehetőséget teremt, hogy a játék mellett a sikeres mozgás kivitelezése is örömet okozzon a gyermeknek.

Jön a jó hír azoknak, akik már nagyon várják a tavaszt! Hamarosan nyit a Tarzan™ Park, Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja!

Szezonnyitó hétvége: 2016. március 12.-15. között

2016. évben új nyitvatartási rend:
Márciusi nyitvatartás: 2016. március 12.-15. és 19.-20. 10.00 – 17.00-ig
Tavaszi szünet: 2016. március 24-től 31-ig 10.00 – 17.00-ig
Előszezon: április K-V: 10.00 – 18.00 május K-V: 10.00 – 18.00
Főszezon: június H-V: 10.00 – 20.00 július H-V: 10.00 – 20.00 augusztus H-V: 10.00 – 20.00
Utószezon: szeptember K-V: 10.00 – 18.00 október K-V: 10.00 – 17.00 november: zárva

2016. évben elő- és utószezonban a Tarzan™ Park hétfői napon zárva tart!

A nyári időszakban a korábban megszokott 19 órás zárási időszakot meghosszabbították, így június és augusztus között már 20 óráig tartanak nyitva minden nap! „

“A Tarzan™ Park olyan színtér, ahol a játszva fejlődés maradéktalanul megvalósul. A gyermekek a szabad levegőn játszva sajátítják el azon képességeket, készségeket, mely a zökkenőmentes tanulásukat, a mozgás korai megszeretését, az egészséges életmód kialakítását segítik elő.” (Tóth Anett gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, közoktatási szakértő) Az erről szóló tanulmányról bővebben itt olvashatnak:

Az újpesti cseritis gyerekek a március 12-i megnyitón ingyen látogatják majd a parkot, melyről később részletesen beszámolunk! VG