„Mesés nyár vár ránk”

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata idén is pályázott azért, hogy csaknem száz nehéz sorsú gyerek térítésmentesen táborozhasson. Erzsébet-táborokra lehet jelentkezni, tavasszal és ősszel is, rendkívül változatos programmal várják a diákokat.

Hladony Sándor önkormányzati képviselő elmondta, az Erzsébet-táborok kiválóan alkalmasak a szabadidő hasznos eltöltésére és az egészséges életmód elsajátítására, érdemes tehát jelentkezni. Felhívta a figyelmet, hogy a tavaszi és a nyári táborok között is maradt még olyan, amelyre lehet pályázni az erzsebetprogram.hu honlapon. A tavaszi kalandtáborok jelentkezési határideje április 29-e – emelte ki Hladony Sándor. Hozzátette, a nyáriak között számos tematikus tábort hirdettek meg, amelyek között sok olyan van, amire egyénileg is lehet jelentkezni, pályázni. Május 2-ig lehet jelentkezni például népzenei, önismereti, illetve egészséges életmód táborokba, de meghirdettek például csillagászattal foglalkozó tábort is. Legtovább, július 1-ig az őszi táborokra várják a pályázatokat.

Újpest ahol tud, segít
Újpest Önkormányzata idén is pályázott a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-tábor pályázatán a „Mesés nyár vár ránk” kategóriában – hívta fel a figyelmet Hladony Sándor. A lehetőségnek köszönhetően tavalyelőtt például száz nehéz sorsú újpesti gyerek táborozhatott térítésmentesen. Ha idén is kedvező döntés születik, újabb, csaknem száz gyermek számára teheti emlékezetessé a vakációt Újpest.

MOA