Mészöly: “Beenhakker befolyásának áldozata lettem”

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC szerdán menesztett vezetőedzője, Mészöly Géza csalódottan nyilatkozott az MTI-nek a lila-fehérektől való távozásának okairól.

– Sajnálom, hogy edzői pályafutásom során második alkalommal kell idő előtt befejeznem a munkát Újpesten – fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében Mészöly Géza. – A sors fura fintora, hogy ugyancsak másodszor fordul elő velem – korábban 2010 elején a Vasasnál -, hogy az általam vezetett csapat egy külföldi szakember befolyása alá került, akinek első döntései közé tartozott, hogy az én munkámtól eltekintsen.
  
A tréner hozzátette, menesztése még túl friss ahhoz, hogy teljes körűen értékelje a “válás körülményeit”, ezért jövő szerdán, sajtótájékoztató keretében tájékoztatja a közvéleményt részletesen erről az ügyről.
  
– Azt viszont elöljáróban le szeretném szögezni, hogy az Újpest iránti elkötelezettségem töretlen, mert olyan szeretet kaptam a szurkolóktól ebben a második időszakban is, amely megfelelő érzelmi töltetet jelentett számomra és a játékosaimnak is. Köszönetet szeretnék mondani a szakmai stábomnak, és további sportsikereket kívánok az Újpestnek a bajnokságban – tette hozzá.