Miközben a mentők segítséget nyújtottak, kirabolták az autójukat

  •  
  •  
  •  

A különösen visszataszító bűncselekmény pénteken a révfülöpi strandon történt – írja a veszpresszo.hu. A helyi portál az egyik mentős Facebook-bejegyzését idézi.

„2020 .08. 21-én Badacsonytomaj mentési ponton teljesítettünk szolgálatot.

Vélhetően tegnap délután szolgálatteljesítés alatt, miközben a révfülöpi strand vitorlás kikötői részénél beteget láttunk el ismeretlen személy, személyek a mentő gépkocsiból kilopták a benne található táska tartalmát. Közöttük a személyes tárgyaimat tartalmazót is, benne az Iphone 11 típusú mobiltelefonommal, melyben fontos telefonszámok és számomra értékes családi fotók voltak.

Kérek mindenkit, aki az esettel kapcsolatosan esetleg látott valamit, bármilyen információja van jelezze nekem vagy a Tapolcai Rendőrkapitányság irányába.

Ha esetleg ezen sorokat olvassa, aki arra vetemedett, hogy egy betegért siető mentőautóból lop, az jelentkezzen, mert a rendőrök gőzerővel nyomoznak.

Ezen felül pedig szégyellje magát, a bajtársakkal töltött kettő nap folyamatos szolgálat után sikerült a mai előretervezett szabadidős programot is tönkre tennie.”

 

Budapest Hungary july 20, 2020 View of a traditional Hungarian ambulance driving through the streets of Budapest the capital and the most populous city of Hungary

 

A kirabolt mentős telefonja azóta megkerült (egy közeli étteremben adta le valaki), ám az elkövetőkről még nincs hír.

, , ,