Mikulás várta a gyerekeket a stadionban

  •  
  •  
  •  

Különleges meglepetéssel kedveskedett az Újpest Futball Club a kerületünkben élő és tanuló, no és a focit is valamennyire kedvelő gyerekeknek. Ötven nebuló érkezett a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionba, hogy találkozhasson a Mikulással. Az újpesti labdarúgó csapat tagjai és a vezetők várták a vendégeket, akik – ha már december hatodikát írtunk- természetesen találkozhattak a nagyszakállúval is, aki értető módon, nem lila-fehérben, hanem a jól bevált, s évtizedek alatt megszokott piros palástban és sok-sok ajándékkal várta a gyerkőcöket.

Az Újpest FC focistái közül Pollák Zoltán, Simon Krisztián és Balajcza Szabolcs fogadta a gyerekeket, akik egy nem túl nehéz, de azért fejtörést is igénylő kvízjátékkal kedveskedtek a gyerekeknek.

A stadiont is megismerhették a srácok, akik Újpest különböző iskoláiból, többek között a Testnevelés tagozatos Általános iskolából érkeztek. Meglátogatták az öltözőket, a konditermet és a zöld gyepre is ráléphettek. De, hogy egy kis izgalom is legyen, a lelátón, a széksorok között elrejtett „csokikártyákat” is megkereshették.

A programon, amelyet Újpest Önkormányzata által létrehozott Újpesti Cseriti jótékonysági kezdeményezés szintén támogatott, Wintermantel Zsolt is találkozott a gyerekekkel és a Mikulással.

képek: www.facebook.com/photo.php

(gergely)