Minden, ami újpesti

  •  
  •  
  •  

Protokollmentes, rövid találkozóval indult a hét: Újpest városvezetői, az önkormányzati cégek képviselői részvételével október 17-én, megnyílt az Újpesti Ajándékbolt. A város emblémájával ellátott ajándéktárgyakat árusító üzletet a városközpontban, az Újpesti Gyermek–és Ifjúsági Ház földszintjén alakították ki.

Újpest! Érezd magad itthon! –  a szlogen jegyében a boltban már most megtalálható mindaz,   ami újpesti, vagy Újpestre emlékeztet. Folyamatosan bővül a kínálat. Hogy mi minden emlékeztessen a városrészre, s mi váljon a kedvenc lakóhely reklámhordozójává, csak a fantázia kérdése.

A bolt nyitását nagy várakozás előzte meg. A helyi relikviák, kabalák, emlék– és ajándéktárgyak megtalálhatók és egyben megvásárolhatók voltak már a város családi rendezvényein. A nagy sikerre való tekintettel trendi újpesti póló tervezésére is buzdította az önkormányzat a fiatalokat. A legsikerültebb tervek már pólókról néznek vissza ránk– az üzletben is.  Megemelhetjük üdvözlésképpen Újpest címeres sapkánkat mások előtt, karpánt, nyakpánt, hamutartó és öngyújtó, Újpest pólós kismackó–kulcstartónak elkészítve– egyaránt utalhat arra, hogy szeretjük Újpestet. Kiváló ajándék külföldi üzleti útra, vagy baráti látogatásra indulva a honi szuvenír. A városnapi szépségverseny győzteseit, Újpest arcait is öltözteti majd a bolt.  Az árak kedvezőek, sőt, diákpénztárcához alakítottak. Pár száz forintért több minden kapható. Újpest emblémás golyóstoll például 130-, sapka 700,- karkötő 220,- bögre 700 forintért vásárolható. Pamut póló – mindenféle méretben – 1300 forintért kapható. Az István úti üzletben megvásárolhatók az önkormányzat támogatásával megjelent helytörténeti könyvek, forrásmunkák is.

B.K.


Az Újpesti Ajándékbolt nyitva tartása:

Hétfő: 10.00-18.00,
kedd: 10.00-12.00 és 14.30-18.00,
szerda: 10.00-18.00,
csütörtök: 10.00-18.00,
péntek: 10.00-12.00 és 14.30-18.00.
Hétvégén zárva.

A kínálatról a www.ujpest.hu/ajandekbolt címen is tájékozódhat.

Az Újpesti Ajándékbolt ( Budapest, IV. István út 17-19.) az Újpesti Napló lakossági apróhirdetéseinek felvevőhelye is.