Mondjon Ön is véleményt!

  •  
  •  
  •  

Hamarosan postázza az önkormányzat az Újpesti Párbeszéd 2014 kérdőíveit, amelyeknek a segítségével idén is számos közügyben kérik ki az itt élők véleményét.

Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat helyi közügyekben, amelyeket döntéseinél figyelembe vesz a városvezetés. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az újpestieknek érdemi beleszólásuk van a közügyekbe, s ennek is tulajdonítható, hogy tavaly például már közel tízezren válaszoltak a kérdőívre. A városvezetés az itt élők véleményére építve újította fel és látja el folyamatosan új orvosi műszerekkel az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetet, megépítette a város első saját uszodáját, kiemelt figyelmet fordít a parkok, terek rendezettségére, azaz az üde és tiszta városképre, és a sort még hosszan sorolhatnánk.

A kérdőívekkel valamenynyi újpesti háztartásban megszólítja az önkormányzat a lakókat, a családokat. A kitöltött ívek postai úton térítésmentesen visszaküldhetők, az új városháza okmányirodájának földszintjén elhelyezett gyűjtőládába is bedobhatók, de elektronikusan is kitölthetők a www.ujpestiparbeszed.hu oldalról.

B. K.


A kérdőív ezúttal Újpest Kvíz játékot is tartalmaz. Mindazok, akik a Párbeszéd kérdőíveit kitöltve visszaküldik, és a kvíz kérdéseire is válaszolnak, nyereménysorsoláson vesznek részt. Az értékes nyeremények között egy LCD tv, egy laptop és három darab tablet is várja a kitöltőket.