Motiváltak, bizonyítani vágynak

  •  
  •  
  •  

Átalakított kerettel, számos új játékossal vág neki az Újpest csapata a következő szezonnak. A július 15-én sajtónyilvánosság előtt bemutatkozó játékosok nagy célokkal érkeztek, bizonyítani szeretnének, nagy lehetőségként tekintenek Újpestre.

Dr. Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezető igazgatója az új csapattagokkal kapcsolatban elmondta, igazodnak a Magyar Labdarúgó Szövetség irányelveihez, miszerint nagyrészt hazai játékosokkal töltik fel a keretet. Szólt arról is, hogy az utánpótlás csapatok tárgyi- felkészülési feltételei is javultak, valamint október végén megkezdődik a stadion felújítása, ami jövő február végéig zajlik.
NebojsaVignjevic, az együttes szerb vezetőedzője a július 15-iki sajtótájékoztatón azt mondta, elégedett a felkészüléssel. Látható, hogy új csapat áll össze, a tagok megismerték és megértették az Újpest játékstílusát.
Balajcza Szabolcs csapatkapitány szerint a csapatnak megmaradt a gerince, eköré építheti majd föl a vezetőedző a jövőben is a játékstílust, az újak pedig igazodnak majd az újpesti mentalitáshoz.
A klub székházában tartott idénynyitón bemutatott kilenc új játékos névsora: HazardKylian Yves, Kovács Zoltán, Kálnoki Kis Dávid, Filkor Attila, Windecker József, Sallói Dániel, Tóth Patrik, Cseke Benjámin és Pávkovics Bence.
A frissen igazolt játékosok nagy lehetőségként tekintenek Újpestre, ahol (tovább) fejlődhetnek, rátermettségüket pedig valamennyi felkészülés és játék alkalmával bizonyítani igyekeznek.

M. Orbán A.