Mozogj, tanulj, játssz!

  •  
  •  
  •  

Az egyik anyuka könyvet olvas a padon, a másik nyújtógyakorlatokat végez a mászókánál. Vannak, akik együtt játszanak a gyerekükkel, felrakják a csúszdára, elindítják az úton. Együtt mozognak. Mindenki másféle módon vesz részt gyermeke életében, terelgetésében. Lesznek művészpalánták, sportolók, kis tudósok, zsiványok. A szülő mindig tanít valamit, mintát ad.

A gyermekek testi-lelki fejlődésének, a tanulásnak legfontosabb eleme a játék. A gyermek figyelme a játékra fókuszál, bármi történik körülötte, a játék köti le a figyelmét leginkább. Ez a legjobb eszköz, hogy valódi élethelyzeteket tanuljanak, játszva fejlődjenek. Az érdeklődési körök kialakítását és fejlesztését, az olvasást, a sportot, a táncot, a mozgást is a játékon keresztül lehet velük megszerettetni, hogy aztán készségszinten beépüljön a kultúrájukba.

Újpesten a rengeteg játszótér és szabadtéri lehetőség mellett kiváló hely a Tarzan™ Park, ahol a gyerekek különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játszószigetek között bolyonghatnak. A játékszigetek eszközeit úgy alakították ki, hogy azok mindamellett, hogy elősegítik az idegrendszer fejlődését, a gyermekeknek barátságos környezetben biztosítanak mozgáslehetőséget a korosztályuknak

megfelelően. Az élmények mellett nem lehet fi gyelmen kívül hagyni a park fejlesztő, jótékony hatásait. A mászással, csúszással, kapaszkodással, lengéssel, hintázással, kapaszkodással, ugrással a hely kiváló lehetőséget teremt, hogy a játék mellett a sikeres mozgás kivitelezése is örömet okozzon a gyermeknek.

Itt a jó idő, játékra fel!

VG