Múltidéző piactér – SzeptEmber Feszt

  •  
  •  
  •  

Szeptember 7–8-án kétnapos ingyenes családi fesztivált szervez a Népligetben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). Mindkét napon változatos és izgalmas programokat kínálva idézzük meg a múltbéli vásári hangulatot Budapest legnagyobb közparkjában.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a rendezvényre, amelyet Tarlós István főpolgármester szombaton 12 órakor nyit meg. A kézművesség, a kereskedelem, a gasztronómia, a kultúra és a vásári komédia világába történő történelmi kirándulás ez évben összefonódik a SzeptEmber Feszt programjával.
Az idei rendezvény újdonságaként Budapest kerületei,valamint több évtizedes múlttal rendelkező, emblematikus cégei lehetőséget kapnak arra, hogy külön kiállítói sátrakban bemutatkozzanak. Újpestet a legújabb látványossága az országban is egyedülálló családi játszótere, a Tarzan™ Park képviseli.

 A hagyományőrző eseményen egész nap tartalmas és színes, vásári forgatagot idéző programok – többek között zászlóforgatás, tűzzsonglőrök, állatsimogató, táncház – várják az érdeklődőket. A karneváli hangulatból a zene sem hiányozhat! 18 óra után a BKIK színpadán könnyűzenei koncerteket hallhat a közönség. A rendezvény az érdeklődők számára ingyenes.

A részletes programról a www.nepliget.eu honlapon tájékozódhat.