Muri Enikő koncertet ad

  •  
  •  
  •  

Az év énekesnője volt tavaly az X-Faktorban, május 19-én pedig a Káposztásmegyeri Napon lép majd fel. A tehetségkutatókról, kedvenceiről és elfoglaltságairól kérdeztük.

Nézed a jelenlegi tehetségkutató adásait?
Ha tehetem, mindig megnézem, sajnos a fellépések és a stúdiózás sok időt elvesz, de ha éppen élőben nem látom, akkor igyekszem visszanézni a produkciókat az interneten. Én nagyon szeretem a tehetségkutató műsorokat, hiszen én is ilyen műsorban indultam el. Érdekes dolog, hogyan lesz egy átlagos jelentkezőből ismert előadó.

Kiben van meg az x-faktor?
Az idei Csillag Születikben jó pár produkciónak szurkolok, mert hihetetlen értékeket képviselnek. A favoritjaim: Mészáros János Elek, aki újra megismerteti velünk a szép magyar dalokat, Szirota Jennifernek is drukkolok, vele az X-Faktor első szériájában együtt estünk ki a Mentorok Házából. Megérdemelné, hogy idén ő nyerje meg a Csillag Születiket. A Quantum XXL a srácok pedig egyszerűen elképesztőek!

Kétszer is elindultál a tehetségkutatón.  Mindenben ilyen kitartó vagy?
Ha dolgozom, akkor 100%-ot beleadok mindenbe. Alapvetően nekem soha semmi nem hullott az ölembe, ezért megtanultam küzdeni a céljaimért. Korábban ezt igazságtalannak éreztem, de mostanra örülök, hogy így alakult.

Kikapcsolódásra is jut időd?
Az X-Faktor óta nem álltam meg. Játszom az Én, József Attila című előadásban a Madách Színházban, közben elkészült az első videoklipem, éneklem fel az első albumom dalait, így valóban nem sok időm marad a pihenésre. Aktívan pihenek, magassarkú táncórákra járok, kikapcsol és ellazítja a fejem, miközben a testemet is formálja. Van, hogy olvasok, sétálok, vagy találkozom a barátaimmal.

Színész leszel vagy énekesnő?
A mai napig nem hiszem el, hogy a Madách Színházban játszhatok főszerepet. A jövő héten fogom letenni a színészi záróvizsgát. Szirtes tanár úr elégedett velem én pedig élvezem az összes előadást. Kaptam számos színházi felkérést is, de most az énekesi szólókarrierem a legfontosabb.
J.M.