Nagy János kapott meghívót a válogatott keretbe

  •  
  •  
  •  

A Regionális Bajnokság 2. fordulójában a magyar U21-es válogatott a montenegrói fiatalokat fogadja. A találkozóra szerdán, 14:00 órakor Gyirmóton kerül sor. Róth Antal szövetségi edző Újpestről ezúttal is saját nevelésű hátvéd, a korosztályos válogatottban egy hónapja debütáló Nagy János játékára számít.

– A jelenlegi keret egy pillanatkép a korosztály aktuális állásáról. Igyekeztünk azokat a labdarúgókat meghívni, akiket a klubjuk folyamatosan versenyeztet, az NB I-es futballisták közülük is előnyt élveznek. Bízom benne, hogy a közeljövőben egyre többen kapnak szerepet csapataikban, lehetőség szerint az élvonalban, és ezzel bővülhet a választási lehetőségünk a kerethirdetések idején.

Szerdán hasonlóan nehéz meccs vár ránk, mint legutóbb a szerbek ellen. Montenegró kis ország, de labdarúgásban meghatározó szerepet tölt be Európában, már korosztályos szinten is megfigyelhetők a tipikus dél-szláv jegyek a válogatottjaiknál. A csoportban az utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk, szeretnénk győzelemmel zárni a találkozót, hogy a tavaszi idegenbeli összecsapásokat minél kedvezőbb helyzetben kezdhessük meg – nyilatkozta Róth Antal.

A találkozóra november 14-én szerdán, 14:00 órakor Gyirmóton kerül sor.

mlsz.hu/g