Nálunk a harmadik kupa

  •  
  •  
  •  

Másfélmillió lakos, kétszázharmincnégy település és több mint hetvenmillió perc sportolás. A Kihívás Napja számokban. Az idei rekorderedményekből Újpest is jelentősen kivette a részét, így esett, hogy 2013 és 2014 után idén is elnyerte a legsportosabb városnak járó elismerést.

A díjátadó ünnepséget május 28-án, a Művészetek Palotájában, a Bohém Étteremben tartották. A legjobbaknak járó kupát és oklevelet városunk képviseletében dr. Molnár Szabolcs alpolgármester és Kóródi Mariann, az Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály vezetője vette át Kiss Norbert helyettes államtitkártól és Czene Attilától, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökétől.

– Nagyon örülünk, hogy saját kategóriájában idén is Újpest lett a legsportosabb – mondja dr. Molnár Szabolcs alpolgármester. – Újpest életében a sport mindig is kiemelkedő szerepet kapott, ezt bizonyítja, hogy zsinórban már a harmadik kupát vihetjük haza.

Ha jövőre is ilyen összefogással és fittséggel várjuk a Kihívás Napját, akkor a Városházán külön szoba kell majd a kupáknak. Jöhet a negyedik?

D.V.