•  
  •  
  •  

A különleges fejlesztéssel új mérföldkövet köszönthet az egészségügy.

A Rózsa utca 16-18. ajtaján belépve azonnal észrevehető, hogy a Szent Borbála Gyógyszertár belső tere egyedülálló és teljesen eltér egy hagyományos patika atmoszférájától: polcok és vitrinek helyett LED-falakon jelennek meg a szabadpolcos termékek, és azokat az ügyfelek kényelmesen, gyorsan és személyre szabottan vásárolhatják meg. Az úgynevezett intelligens kioszkok segítségével azonnal hozzáférhetővé válnak a termékinformációk és az egyedülálló kiegészítő termékajánlatok, így a betegek könnyen, egyszerűen tájékozódhatnak a kínálatról és megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket.

A Szent Borbála Gyógyszertár fejlesztése itt még nem áll meg, az átalakítás következő ütemében egy úgynevezett expediáló patikarobot kerül bevetésre, ami még hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a kiszolgálást és segíti a személyzet munkáját. A modern technológia és a szakértői csapat kombinációja magas színvonalú szolgáltatást és barátságos környezetet teremt a vásárlók számára.

A szeptember 19-én tartott megnyitó ünnepségen a Szent Borbála Gyógyszertár vezetője, dr. Kresznovszki Miklós szakgyógyszerész és a Kulcspatikák Zrt. ügyvezető tulajdonosa, dr. Kőhalmi Ákos köszöntötte a megjelenteket. A modern és sokak számára talán még szokatlan díszletek nem fosztják meg a beteget a gyógyszerésszel való személyes találkozás lehetőségétől – hangsúlyozta a patikalánc vezetője. Az eseményen részt vett Czigler László várostervezésért, közbiztonság és rendészetért felelős alpolgármester és dr. El Koulali Zakariás országos tisztifőgyógyszerész, valamint a környező egészségügyi intézmények képviselői is, akik elismerésüket fejezték ki az innováció iránt.

RD

, ,