Nebojsa Vignjevics: „A játékosok kitették a szívüket a pályára”

  •  
  •  
  •  

Vezetőedzőnk és Szivics Tomiszláv mérkőzés utáni nyilatkozata

Büszkén értékelte játékosai teljesítményét a mérkőzés után Nebojsa Vingjevics. Vezetőedzőnk külön megköszönte a közönség támogatását.

„Gratulálok a játékosoknak, köszönöm nekik és a szurkolóknak a mai meccset, mert együtt remek hangulatot varázsoltak a stadionba.  A játékosok szívüket-lelküket kiteszik a pályára a klubért ebben a nehéz helyzetben és meccsről-meccsre jobban játszanak, szerintem ma is megérdemelten nyertünk! Jól kezdtük a meccset, a két gyors gól után értelemszerűen nyugodtabban tudtunk játszani. Szeretném hangsúlyozni, hogy egy nagyon jó Diósgyőrt győztünk le, ma is nagyon szervezetten játszottak és további sok sikert kívánok nekik a folytatásra! Számítottunk arra, hogy a második félidő elején majd ránk jönnek, de tartottuk magunkat, a meccs végén pedig még több gólt is szerezhettünk volna.”

Vezetőedzőnk kollégája és régi ismerőse, Szivics Tomiszláv csalódottan nyilatkozott, a DVTK mesterének szavai nyilván még sok beszédtémát adnak a sportszeretőknek.

„Szeretnék gratulálni az Újpestnek. Úgy nyitották a meccset, ahogy szerintem azt megálmodták – bár a második gól előtt „háromméteres” lesállás volt, de a bíró megadta. Ettől függetlenül mi nem úgy játszottunk, ahogy egy Diósgyőrnek kell. Van sok negatív energia a csapaton belül és a kívül is, ez nem újdonság Miskolcon. Amikor ilyen a helyzet, akkor jobbat nem is lehet várni.”

kép és szöveg: ujpestfc.hu