Nem jutott döntőbe a Crushers

  •  
  •  
  •  

Elmaradt a bravúr, az Újpest Bulldogs 26-20-ra legyőzte a szombathelyi amerikai futball csapatot.

A Divízió II-es amerikai futball bajnokság elődöntőjében, vasárnap az Újpest Bulldogs csapatát fogadta a Rohonci úti stadionban a Haladás Crushers.

A találkozó tétje az volt, aki nyer, az bejut a fináléba és legrosszabb esetben is osztályozót játszhat az NB I-ért az Egerrel. A vasiak végül nagy csatában 26-20-ra kikaptak.

– Titkon azért bíztunk a sikerben – értékelte az összecsapást Kovács Miklós edző. – Sajnos a találkozó elején még nem voltunk ott fejben, közhellyel szólva talán még az öltözőben maradtak a srácok. Az Újpest ezt könyörtelenül kihasználta, az első perctől kezdve nagyon akarták a sikert. Ennek ellenére is végig volt esélyünk a győzelemre, hiszen a második félidőre már felébredtünk. Sajnos buta hibák okozták a vesztünket, csak magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertünk. Nagy volt a csalódás a meccs után az öltözőben, de most már nem tudunk mit csinálni, túl kell lépnünk a történteken. Szerdán lesz egy évzáró edzésünk, ahol megbeszéljük, hogy alakuljon a jövő. Egy biztos, büszke vagyok szurkolóinkra, hiszen Magyarországon soha ennyi ember nem volt kint még amerikai foci meccsen, mint vasárnap a Rohonci úton. Talán ez is azt mutatja, hogy Szombathelyen igény van erre a sportágra.

(nyugat.hu)