Néma gyertyagyújtás Fekete László emlékére

  •  
  •  
  •  

Emlékezők százai gyűltek össze este hét órakor a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejáratánál, hogy néma gyertyagyújtással emlékezzenek a ma elhunyt Fekete László labdarúgóra, az újpesti ezüstcipős, négyszeres bajnokra.

 A gyászolók között a sportélet kiválóságai, a közélet jeles személyiségei és Fekete Lászlót nem felejtő szurkolók voltak jelen. 

Eljöttek az egykori játékostársak: Nagy László, Zámbó Sándor, Tóth András, Sarlós András, az Újpest FC első csapatának játékosai Nebojsa Vignjevic vezetőedzővel. A megemlékezésre edzésük után érkeztek és lerótták kegyeletüket az utánpótlás csapat fiataljai.  Az emlékezők között volt dr. Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezetője, és Őze István, az UTE Klubigazgatója is. Emlékeztek a szurkolók, a lila-fehér csapat drukkerei, továbbá Borsche Gábor vezetésével az UTE Baráti Kör tagjai és dr. Somos András, a baráti kör tiszteletbeli elnöke.


 

Mécsest gyújtott dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő, továbbá Újpest Önkormányzata nevében Wintermantel Zsolt polgármester, dr. Tahon Róbert jegyző, Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő és Cserna Sándor közbiztonsági referens is.