Nemzetiségi sportnap

  •  
  •  
  •  

2014. október első szombatján volt az Újpesti Bródy Imre Gimnáziumban a Nemzetiségi Sportnap, melyen három újpesti nemzetiség önkormányzat képviseltette magát.

A sportnapon 5 csapat indult, három a német, egy a lengyel és egy a szlovák nemzetiség csapataként, különböző sportágakban. Ezek közül az első helyet a német nemzetiséget képviselő csapatok érték el.

Az asztali tenisz versenyben is több játékos versenyzett  vegyes korcsoportban, ebben a sportágban is a német színekben induló versenyző lett az első.

Így a Vándorkupát, a német nemzetiség csapata kapta meg egy évre.

Minden résztvevő értékes jutalomban részesült. A sportverseny után vendégül láttuk a résztvevőket.

Ezúton  is köszönjük résztvevőknek, a szervezőknek,  a játékvezetőknek, hogy eljöttek,  és a helyet, melyet  az Újpesti  Bródy Imre Gimnázium  Igazgatója, Giczy Béla biztosított számunkra, hogy ezt a sportos délelőttöt megtudtuk rendezni.

Pappné Windt Zsuzsanna                                                                                                                                             elnök                                                                                                                                                                                      Német Nemzetiségi Önkormányzat