Nincs szükség műtétre

  •  
  •  
  •  

Pakson súlyos sérülést szenvedett az Újpest FC tehetséges játékosa, Dvorschák Gábor. Az orvosi vizsgálatok ismeretében – apró öröm – a védőt nem kell műteni. A futballista számára így is szomorúan zárul a szezon, hiszen idén már nem léphet pályára, de a felkészülést legalább már a csapattal kezdheti meg.

– A  Mária utcai klinikán megállapították, hogy a szemem alatti csont eltört, az arccsontom pedig megrepedt. Jó hír viszont, hogy műteni nem kell – mondta a labdarúgó. -  Most három hétig nem mozoghatok, ezután pedig kerékpározással, könnyebb mozgással kell kezdenem a visszatérést.

– A lehető legrosszabbkor jött a sérülés, hiszen Vermes Krisztián, Kiss Zoltán és Rubus Tamás kiesése után, mondhatjuk,  a „tiéd volt a pálya”.
– Valóban, most valaki nagyon nem szerethet engem, hiszen akkor történt velem mindez, amikor bejátszhattam volna magam a csapatba. Most bent ragadhattam volna a kezdőben, vagy legalábbis a szűk keretben.

– Mit gondolsz, volt szándékosság Vayer Gábor mozdulatában?
– Miután elfejeltem a labdát, egy ütemmel később nagy ütést éreztem oldalról. Azt gondolom, hogy nem volt szándékos, nincs bennem harag, manapság ez benne van a fociban. A meccs másnapján egyébként Gábor felhívott, elnézést kért, jobbulást kívánt és megbeszéltük az esetet.