•  
  •  
  •  

Folyamatosan formálódó terek, parkok és utak. A tavalyi év vége és az idei év a nagyberuházások időszaka. Városunk két legnagyobb forgalmú utcája is teljesen új külsőt ölt, és egy közösségi térrel is gazdagodunk.

Pakolás, indulás, aztán ki gondol az otthonra, igaz? De mire hazaérünk a nyaralásból, szinte rá sem fogunk ismerni Újpest egyes részeire. A Tél utca felújítása már megtörtént és szorosan követi a hozzá közel eső Rózsavirág tér is.

Augusztusra teljesen új külsőben pompázik majd városunk egyik legnagyobb és már most legnépszerűbb közösségi tere. Új járda, pingpong asztalok, kutyafuttató, ivókút, minden a pihenés és a nyár szolgálatában áll.

Februárban a Görgey út régóta várt rekonstrukciója is elkezdődött. Ez az utóbbi
évek egyik legnagyobb beruházása Újpesten, és ugyan a vége még messze van, már most is látványos a változás. Augusztus első hetére a felújítás második üteme is befejeződik és jöhet a harmadik, egyben utolsó szakasz. 2016. február végére nem csak az úttest újul meg, hanem a 12-es és a 14-es villamos pályája és megállói is, valamint kétirányú kerékpársáv épül.
Újpest az, ahol jó élni, ahová nyaralásból is jó megérkezni.

D. V.