Nyelvtudás és nyeremény

  •  
  •  
  •  

Kétfordulós versenyt hirdet az újpesti Helen Doron Nyelviskola angol nyelvet tanuló diákok számára. Az erről szóló felhívást a napokban juttatták el az iskolákba. A versenyt 10–14 éves diákok számára hirdetik, a versenyzőknek angol nyelvű írásbeli és szóbeli szövegértési feladatokat kell megoldaniuk.
A részvétel ingyenes.

Jelentkezni 2013. február 5-ig a smileworld.kft@gmail.com e-mail címen lehet a gyermek nevének, születési időpontjának, továbbá a szülők e-mailes és telefonos elérhetőségének megadásával. 

A verseny két fordulóból áll. Az első fordulót a Helen Doron Nyelviskolában rendezik (Újpest, Petőfi Sándor u. 9.), március 23-án.

Az öt legjobb eredményt elérő diák értékes nyereményben részül (nyelvtanfolyam 50 ezer forint értékben, továbbá tárgynyeremények). A vizsgaközpontban a beküldött helyi versenyeredmények alapján kiválasztják az első húsz legeredményesebb diákot, akik részt vehetnek a második fordulón.

A második forduló (fővárosi verseny) április 26-án lesz a Rigó utcai Origó Vizsgaközpontban.

A fővárosi versenyen az első öt helyezettet díjazzák, a legjobbakat nyelvvizsgázási lehetőséggel, valamint nyelvtanfolyami részvétellel.

A nyelviskola térítéses felkészítést is nyújt a versenyre jelentkezőknek. Bővebb információ a Helen Doron Nyelviskolában Iván Orsolyától kérhető. 

kép: helendoron.com