Nyílik a Bajnok Terasz

  •  
  •  
  •  

Nyakunkon a fociünnep. Újpest természetesen nem maradhat ki az események sorából. Mire a futball EB megkezdődik, a Szent István tér is átalakul és megnyitja kapuit a Bajnok Terasz.

A foci hazai fővárosának legközpontibb terén 15 négyzetméteres óriás kivetítő várja június 8-tól a sport szerelmeseit, akik finom ételek, olcsó (és jó) sörök mellett szurkolhatnak kedvenc csapatuknak a Szent István téri Bajnok Teraszon. A LED-fal 90 napon keresztül hozza el az újpestieknek először a foci EB, majd az olimpia hangulatát és a közösség élményét.

A bajnokság ideje alatt persze nem lesznek mindig meccsek, ezért a szervezők gondoskodtak arról is, hogy a „holtidőben” játékok, családi programok szórakoztassák a közönséget. Természetesen ezek is mind, egytől-egyig a foci jegyében.

A bátrabbak és hozzáértőbbek góltotón próbálhatnak szerencsét. Baráti társaságok, családok vagy egyéni versenyzők jelentkezését várják, akik megtehetik fogadásaikat a csoportmérkőzések végeredményeire, gólarányára, a legjobb négy közé bekerülő csapatokra és az EB győztesére is. Mindezt ráadásul nem egy zacskó szotyiért teszik. A legszerencsésebb, legjobban tippelő játékosok akár egy Xbox 360 játékkonzollal és a hozzá tartozó játékkal, DVD lejátszóval, vagy egy LCD TV-vel lehetnek gazdagabbak.

A Bajnok Terasz az EB apropóján nyitja meg ugyan kapuit, de a nyár folyamán az olimpia eseményeit is innen követhetik majd végig a sportrajongók. Jó hír, hogy a Bajnok Terasz egész nyáron nyitva áll, így a foci EB és az olimpia között is érdekes, izgalmas programokkal, filmvetítéssel, játékokkal várja az újpestieket.