Nyíló rózsa lett a szívem

  •  
  •  
  •  

Pénteken, idén immár második alkalommal vidám műsor várja a nótaszó szerelmeseit az Ady Endre Művelődési Házban. László Mária Újpestért-díjas nótaszerző, költő, énekes az Újpesti Roma Nemzetiségi Önkormányzat társzervezésével, Újpest Önkormányzata támogatásával évről-évre telt házas nótaműsorokat rendez az újpestieknek. Az estébe nyúló, garantáltan teltházas előadásra már negyvenedik alkalommal kerül sor, a siker mégis töretlen, a jegyeket már hónapokkal előre elkapkodják.

– Benne van szívem, lelkem és minden energiám ebben az előadásban, ez az éltető erőm – meséli az Újpestért-díjas László Mária.  – Újpest Önkormányzata az utóbbi években töretlenül támogatja a munkám, ezért nagyon hálás vagyok
 A májusi ezúttal is az anyák napja és a tavasz jegyében telik. Régi klasszikus örökzöldek mellett mai szerzők dalai is felcsendülnek, megemlékezve a semmihez sem fogató édesanyai szeretetről.  A műsor fellépője lesz többek között Maros Gábor színész-operaénekes, Agárdi László parodista-színművész, Gránát Zsuzsa,  Erdős Melinda és természetesen az Újpest Cigányzenekar. A műsor fővédnöke dr. Molnár Szabolcs alpolgármester.

D.V.