•  
  •  
  •  

Csütörtök hajnaltól ismét át lehet kelni gyalogosan és kerékpárral az újpesti vasúti hídon, azaz az északi összekötő hídon. A Népsziget lezárása továbbra is érvényben marad.

A Fővinform tájékoztatása szerint megnyitották a Pók utcát, valamint a Nánási utat a Pók utca és az Emőd utca közötti szakaszon, de a 106-os autóbuszok még terelve közlekednek. A Batthyány térről ismét indulnak buszok, az itteni metrópótló pedig megszűnt.

Ugyancsak megnyitották a közlekedés előtt a Népfürdő és a Vizafogó utcát, az 1-es villamos vonalán pedig 1B jelzésű villamosok járnak a Bécsi út és a Lehel utca között.

Az Árpád fejedelem útján mindkét irányban lehet már közlekedni, az észak felől jövők egyrészt felhajthatnak a Margit hídra, másrészt a Széll Kálmán tér felé az Üstökös utca-Török utca vonalon tudnak eljutni.

A Bem rakpart a Batthyány tér felé továbbra is zárva van. A Fő utcába csak a buszok hajthatnak be, a Frankel Leó út pedig még egyirányú az Üstökös utcától kifelé. A Horvát utca-Fazekas utca útvonalat a Csalogány utca felé egyirányúsították, itt ellenkező irányban csak a buszok közlekedhetnek.

A Széll Kálmán tér felől a Margit körútról továbbra is csak a hídra lehet ráhajtani. A Szentendre-Budapest között közlekedő (H 5-ös) HÉV csak a Margit hídig szállítja az utasokat, csúcsidőben pedig minden második vonata visszafordul a Szentlélek térről. A 9-es, a 115-ös és 133-as buszok ismét az eredeti útvonalukon közlekednek.

 Budapesti Közlekedési Központ