Óévbúcsúztató a jégen

  •  
  •  
  •  

A kicsik közül a legkisebbek korcsolyával is kisebbek voltak, mint a kapuvas, de úgy cikáztak a jégen, hogy jó volt nézni az apróságokat. Természetesen az eredményt ebben a korosztályban nem szabad vezetni, de úgy tűnt, hogy a minik lőttek több gólt, bár a végeredményt jelentősen befolyásolta, hogy a felnőtteknek nem volt kapusa.

A csütörtök délutáni közönségjég után a felnőtteknek tartottak rövid edzést, majd következtek az ünnepi mérkőzések: a fiatal korosztályok csapatai játszhattak a nagycsapat ellen – a találkozók igazi élményt jelentettek a kissrácoknak.

Az első találkozón az előkészítősök 2:1-re vezettek, amikor a nagyok a kapust is lehozták az egyenlítésért, de hiába voltak többen a jégen, az újabb találatot a kicsik szerezték,  3:1 lett a vége.
A következő ellenfél az előkészítő korosztály másik csapat volt, akik ellen szintén nem találták az ellenszert a felnőttek. Hiába Szőke hatalmas vetődései, hiába ostromolta bárdjával az ellenfél kapuját Hajek is, a mozgékonyabb fiatalok magabiztosan verték az OB I.-es csapatot, akik feltűnően vidáman fogadták a vereségeket.
Ahogy a meccseket elnéztük, újabb sérülések esetén az Újpestben bátran feljátszathatnak fiatalok akár ezekből a korosztályokból is. Azért valljuk be, jövő kedden az FTC elleni kupameccsen ennél azért több kell!

A hokiszülők elleni összecsapás is vereséget hozott legjobbjainknak, de a mérkőzést egy nagy verekedés zavarta meg: a fél csapatnak Barótival volt nézeteltérése; pillanatok alatt tele lett a jég ütőkkel és kesztyűkkel, mindenki megtalálta ellenfelét a párharcra. (Szegény Barótira hatan is jutottak).

A bunyó komolyságára jellemző, hogy valamennyi résztvevő szája fülig ért az affér ideje alatt. A hokiszülők csapatában jégre lépett szakosztályelnökünk dr. Zsigmond Barna is. Ancsin edző még gondolkodik, hogy ajánljon-e szerződést a 1111 számú mezben játszó játékosnak 🙂

Az első csapat a szurkolókból alakult csapat ellen végre győzött, így pontokkal fejezhették be a mérkőzéssorozatot. A győzelmet komolyan megünnepelték a srácok!
A hokiszurkolók csapatára még egy komoly megpróbáltatás várt, a minikkel kellett játszaniuk.

A kicsik közül a legkisebbek korcsolyával is kisebbek voltak, mint a kapuvas, de úgy cikáztak a jégen, hogy jó volt nézni az apróságokat. Természetesen az eredményt ebben a korosztályban nem szabad vezetni, de úgy tűnt, hogy a minik lőttek több gólt, bár a végeredményt jelentősen befolyásolta, hogy a felnőtteknek nem volt kapusa. A meccs végére tarthatatlanná vált a helyzet, hisz mindkét csapatból mindenki a jégen volt, a bíró, Miki bácsi, nem tudott rendet tenni. A találkozónak csak több kiló csoki jégre dobásával lehetett csak véget vetni.

Nagyon jó hangulatban köszöntek el az évtől az Újpest jégkorongosai, és kívántak valamennyi lila-fehér hokistának, hokiszülőnek és szurkolónak nagyon boldog 2011-es esztendőt!