Olimpikonokat köszöntöttek

  •  
  •  
  •  

Az Árpád út 66-ban nagy készülődés előzte meg az Újpesti Közművelődési Kör által szervezett programot. Nem akármilyen eseményre készültek, hiszen a londoni olimpián és az azt követő paralimpián sikeresen szereplő újpesti sportolókat várták a Polgár Centrumba.

Dr. Somos András, a kör alapító tagja, még a legutolsó pillanokban is vezényelte a vendégeket, így természetesen senki sem téveszthette el a “fellépésér”. Dombi Rudolf, Berki Krisztián és Krajnyák Zsuzsanna sebtében még nyilatkozott is az ÚKTV stábjának, majd a fényképezkedést követően helyet foglaltak az őket megillető, legelső széksorban.

A bajnokokat és a sikeresen szereplő sportembereket dr. Somos András köszöntötte, majd Wintermantel Zsolt, a paralimpián nyújtott fantasztikus teljesítményekért Újpest elismerő oklevelét nyújtotta át a versenyzőknek. Krajnyák Zsuzsiék, a paralimpikon vívók sem érkeztek üres kézzel a Polgár Centrumba, ugyanis egy-egy, aláírásukkal díszített pólóval “jutalmazták” meg, az általuk érdemesnek tartott, segítőket.


A díjátadás után a kör tagkai közösen újra megnézték az olimpiai, paralimpiai eseményeket kivetítőn, majd Somos András az edzőkkel, sportolókkal beszélgetett a színpadon .
(GG)