•  
  •  
  •  

Harmadik alkalommal rendezték meg a budapesti kerületek foci tornáját a III. kerületi TUE pályán. Az idei évben a 23 kerületen túl, a Fővárosi Önkormányzat is nevezett csapatot, így 24 résztvevővel indította el a küzdelmet az esemény fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Újpest Önkormányzatának csapatát Jókay Attila ( csapatkapitány ), Páli József,  dr. Tahon Róbert, Magas Gábor, Lévay Gábor, Szimler Ferenc, Horváth Rudolf, Sárai Zoltán és Koltai Zoltán képviselte.

Az időnként profi játékosokat is felvonultató ellenfelekkel szemben csapatunk rendkívül jól helyt állt, a csoport mérkőzések során egyszer sem kapott ki, így hibátlan teljesítménnyel jutott tovább. Külön kiemelést érdemel, hogy nem volt olyan csapat, aki egy gólnál többet tudott rúgni csapatunknak, ami a rendkívül jó kapus teljesítménnyel magyarázható.

A meccsek közötti szünet a pihenésé volt, hiszen a hat mérkőzés lejátszása néhány órán belül sportteljesítménynek sem utolsó. Végül Jókay Attila csapatkapitány vezetésével a 24 csapat közül Újpest Önkormányzatának csapata az előkelő 5. helyet szerezte meg.

Gratulálunk a résztvevőknek.