Örökzöldekkel és saját slágerekkel érkezik

  •  
  •  
  •  

Szinte hihetetlen, de Puskás Peti, a még mindig huszonéves énekes már közel egy évtizede van színpadon. Nevét a 2005-ös Megasztárban ismerte meg az ország. Sokoldalúsága rögtön kiderült, hiszen már az első közös koncerten is saját nótájával szerepelt.

Zenei karrierjével párhuzamosan a film és a színház is felfedezte: szerepelt színdarabban, musicalekben, filmekben, televíziós filmsorozatban. Jelenleg folyamatosan játszik a Madách Színházban, de mellette több vidéki teátrumban is fellép.

Tavaly nyár elején egy fülbemászó slágerre figyelhettek fel a dallamos pop rajongói. Hetekbe telt, mire kiderült, hogy a teljesen ismeretlen, angolul énekelő Biebers zenekar mögött Puskás Peti és testvére húzódik meg.

– Az emberek ismerik és szeretik, amit csinálok, akár a színházi munkáimat, akár a zenekari kísérleteinket nézzük. Bízom benne, hogy a szombati újpesti műsoromban is mindenki megtalálja majd a kedvencét. Nagy kedvenceim az utóbbi időben az örökzöld klasszikusok, de lesznek saját slágerek és Biebers-nóták is. Imádok fellépni, az az egyetlen alkalom, amikor izgulni szoktam – árulja el őszintén Péter, bár tegyük hozzá, ilyen sikerekkel, ilyen színpadi rutinnal és természetesen ekkora rajongótáborral erre egyáltalán nem lenne szüksége.

G.R.