Összefogás egy óvodaudvarért

  •  
  •  
  •  

Szülői kezdeményezésre szervezett jótékonysági bált az udvar megszépítésére a Szent Anna Katolikus Óvoda május 21-ére.

– Amikor az óvoda a mostani helyére költözött, az épületet felújították, de az udvar már nem tudott megszépülni. A Liszt Ferenc utcából hoztunk át, és Budáról is kaptunk játékokat, amik alatt bizony elhasználódott a burkolat – mesélt lapunknak az előzményekről Taskáné Molnár Gyöngyi óvodavezető-helyettes.

Hozzátette, rossz időben saras lesz az udvar, jó időben pedig a port veri fel a játékok alól a szél. Az egyik anyuka, tudván, hogy manapság több helyen is tartanak jótékonysági bálokat, szinte a teljes május 21-i bált megszervezte.

Szombaton, Sergőné Egedi Katalin óvodavezető köszöntőjét követően csángó énekeket hallhattak az óvodások és szüleik, bohócok léptek fel az est folyamán, táncház, arcfestés, ugrálóvár, valamint az egyik apuka jóvoltából kempóbemutató színesítette a rendezvényt. A tombolajegyek értékesítéséből befolyt összeg, a támogatói jegyek bevétele nagy segítség volt az óvodának. Horváth Zoltán, az Egek királynéja-templom plébánosa maga is adománnyal járult hozzá az udvar felújításához, Hladony Sándor önkormányzati képviselő pedig Tarzan™ Park belépőket adott az ovisoknak.

Taskáné Molnár Gyöngyi azt mondta, olyan jó hangulat kerekedett a bálon, hogy valószínűleg jövőre is szerveznek hasonlót.

MOA