Összehangolt ajánlat – nem csak négy kerékre

  •  
  •  
  •  

Több mint egy az utazási iroda- hangsúlyozták mindazok , akik a Magyar Autóklub újpesti Közlekedésbiztonsági parkjában október 26-án jelen voltak.

Ekkor nyílt meg a Berda József utcai székházban az Autóclub Travel sorrendben a 14. utazási irodája. Az eseményen - amelyen dr. Kovács Zoltán, a MAK főtitkára és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is részt vett – elhangzott: az önkormányzat Autóklub-barát szemlélete további lehetőségeket tartogat.
Hogy az Autóklub folyamatos építkezik, például szemmel is jól látható. Az Újpesti Napló éppen szeptemberben írt arról, hogy Újpesten épül a most 110 éves Magyar Autóklub új székháza. Egy év múlva kiköltözik a patinás klub ma még II. kerületi, Rómer Flóris utcaiépületében lévő központja.
Biztonság – utazásnál is
A sajtótájékoztatón Czeiszing Miklós, az Autóclub Travel igazgatója kiemelte: Újpest, és Észak-Pest, sőt az agglomeráció meghódítását tűzték ki célul. Teljes körű utazási szolgáltatást nyújtanak. Ebben a tevékenységben éppúgy fellelhető a folyamatos, magas szintű tervezés és a biztonságra törekvés egyaránt. A közlekedés biztonságát gyermekkortól oktató és élethosszon át tartó képzéssel ösztönző Autóklub az országhatárt átlépve is garantálni kívánja. A közel félévszázados utaztatási tapasztalat és a meglévő 14 iroda az ország egyik
legnagyobb hálózattal rendelkező irodái közé emeli az Autóclub Travelt.
Mi a titkuk? Egyszerű: az utazási iroda -az újpesti is- a Magyar Autóklub biztos hátterével működik. A szokásos kereteken kívül széles utazási kínálat, városlátogatások, tengerparti nyaralások, hegyvidéki nyaralások, autóbuszos kirándulások mindenki számára ígérnek lehetőséget. Egyéni és csoportos utak, ifjúsági és tranzitszállások szintén elérhetők az Autóklub Travel ajánlatában. Olaszországi ajánlatok, erdélyi városnézések, németországi ajánlatcsokor a sláger.
Földön, vízen, levegőben
Nemcsak az autós turizmust segítik: repülőjegyeket menetrend szerinti és diszkont
járatokra, sőt buszjegyeket is értékesítenek. A Német vasutak, a DB Bahn-nak kizárólagos magyarországi képviselői, így vasútjegy foglalható egész Európába. Nem számít különleges igénynek, ha Európa térségébe valaki kompjegyeket szeretne, avagy például németországi lakóhajó-bérlés igényével jelentkezik az ügyfél. Város- és múzeumkártyák, múzeumbérletek válthatók, a külföldi út biztonságról az EUB utasbiztosítások gondoskodnak. Az országban egyedülálló módon szinte minden közeli országba, és a magyarországi autópályákra váltható itt helyben matrica. A GPS-ek korában is fontos a térkép, az útikönyv, amelyek szintén kaphatók.
Szoros kapcsolat
Az utazási iroda avatóján Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere nemcsak az új üzletág megnyitásához gratulált, és kívánt újabb sikereket – A város vezetője megelégedéssel fogadta, hogy az önkormányzat és a klub együttműködése régóta kiváló munkakapcsolaton alapul. Természetes velejárója ennek a támogatás. Gratulált ahhoz a céltudatos közlekedésbiztonsági törekvéshez is, ami jellemzi az Autóklubot. A közlekedésbiztonsági pályán ugyanis évente több ezer újpesti diák tanulja meg a helyes közlekedést. Műszaki állomás, gépjárművezető
képzés van itt helyben. Jelentős a kisegítő tevékenység, a helyben lévő okmányiroda, ami az autósoknak jelent gyors ügyintézési lehetőséget.

Újpest egyik kapuja lesz a Magyar Autóklub jövő évben elkészülő új székháza.

További képek a Galériában