•  
  •  
  •  

Ismét jó hangulatban és nagy érdeklődés mellett telt a hagyományos Őszi Sportparty. Sport minden mennyiségben, főzőverseny, és szerencsére jó idő várta az érdeklődőket a Tábor utcában.

Már reggel kilenckor sok újpesti kezdte napját a sporttelepen. A versenyzők négy sportágban is kipróbálhatták magukat. Labdarúgó, parkröplabda, floorball, gyorstollaslabda csapatok, versenyzők mérték össze tudásukat a sport dzsemborin. A vállalkozó szellemű gyerekek kilenc próbából álló pontgyűjtő versenyen küzdöttek egymással. Célba rúgástól, a grundbirkózásig, a dartstól a csocsóig gyűjtötték pontjaikat a versenyzők, amely pontokat játékra, csokira, üdítőre válthatták. A kisebbeket társasjátékok és kézműves foglalkozások várták gyerekjátszóban. Délután sportbemutatók szórakoztatták az újpestieket. A Tornádó Sportegyesület karate bemutatót tartott, majd a Doll Star Rockets Academy pomponos lányai következtek.

A sportbemutatókat az Újpest Bulldogs American Football Club zárta, akik megismertették a jelenlévőkkel az amerikaifoci alapjait. A sportban megéhezőknek nem kellett sokat vándorolniuk jó falatokért, hiszen hosszú sorban álltak a bográcsok a pályamellet. A legnépszerűbb program ugyanis idén is a főzőverseny volt, negyven csapat próbálta elkészíteni a legízletesebb birkapörköltet. A verseny zsűrijében ott volt Gönczi Kálmán Újpest elismerő oklevelét kapott vendéglős a Gönczi Sörözőből

Az Őszi Sportparty délután három órakor eredményhirdetéssel, díjátadással zárult. A díjakat dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő és Nagy István alpolgármester adta át. Jó hangulatban, sportosan, finom ételekkel és italokkal ismét együtt töltöttek egy napsütéses szombatot az újpestiek.

Képgalériánkat a facebookon találja.

Eredmények

Gyorstollaslabda – Nők: 1. Lakatos Kata 2. Nagy Bori 3. Zabó Gabriella 
– Férfiak: 1. Pethő Zsolt 2. Darnyik Ferenc 3. Szabó András

Floorball – Csokonai Daimonds 2. Újpest 3. Sólymok

Labdarúgás: 1. Béla FC 2. Lila Belán 3. Pozsonyi FC

Parkröplabda: 1. Gyógyszer 2. Vadhalak 3. Agyonütők

Főzőverseny: 1. Duna SK 2. Antikvitás 3. Újpesti Cserkészek