Ötszázan már belülről is ismerik a Városházát

  •  
  •  
  •  

Az ötszázadik újpesti iskolás is belépett május 29-én a Városháza kapuján, hogy részt vegyen a Kakaózás a polgármesterrel elnevezésű programon.

Március 22. és május 29. között tíz turnusban ugyanis ennyi diák tett látogatást Wintermantel Zsoltnál. Az élményekben gazdag helytörténeti sétát és a polgármesterrel való találkozást minden alkalommal uzsonna követte. Az Újpesti Cseriti több mint százötven liter fi nom kakaóval látott vendégül, jórészt nehéz körülmények között élő gyermekeket. A záró programra a Homoktövis Általános Iskola valamint a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Általános Iskola diákjai jöttek el.

Rövid közvélemény-kutatásunkra, hogy mi tetszett, egy népes csoport egybehangzó feletet adott: minden! Zsófi már konkrét dolgokat sorolt: neki a játék, vagyis a választás. Barátnőjének, Ghvendinek az épület, a díszterem és a házasságkötő terem egyaránt emlékezetes marad.

Abban mindannyian egyetértettek: a kakaóért is érdemes volt eljönni. Ezen a délutánon is több mint 15 liter friss kakaó fogyott el.