Pályán kívül: Vasas-Újpest

  •  
  •  
  •  

Markovits László klubelnök sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azokat a híreket, amelyek szerint a Vasas SC és az NB I-es labdarúgócsapatot működtető kft., valamint annak többségi tulajdonosa, a Híd Zrt. között fennálló anyagi vita miatt veszélybe került a jövő szombati, Vasas-Újpest mérkőzés megrendezése az Illovszky Stadionban.

  “Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném a kiszivárgott híreket. A Vasas Sport Club jelenleg belügynek tekinti a Vasas Futball Club Kft. működésével szemben felmerült pénzügyi kérdéseket, de amennyiben szükséges, az egyesület elnöksége – ahogyan eddig is – mindent megtesz azért, hogy jogainak érvényt szerezzen” – fogalmazott röviden a klub honlapján Markovits László.
 
A közlemény szerint felröppent az a hír, hogy a Vasas SC, mint a Vasas Futball Club Kft. egy százalékos tulajdonosa, valamint az Illovszky stadion és a Fáy utcai UNIQA labdarúgó edzőközpont kizárólagos használója, ultimátumot adott a Vasas Futball Club Kft-nek és többségi tulajdonosának, a Híd Zrt-nek, hogy maradéktalanul rendezze a létesítmény használatára vonatkozó kintlévőségeit és további tartozásait a klub felé, mert amennyiben ezt nem teszi meg, az egyesület nem fogja biztosítani az Újpest elleni mérkőzésre az Illovszky stadiont, illetve a továbbiakban az edzőközpont használatát sem.
(mti)