Pályázati felhívás

  •  
  •  
  •  

A Prof. Dr. Kováts István Alapítvány budapesti illetékességű súlyos mozgáskorlátozott fiatalok támogatására pályázatot hirdet, amely tanulmányok folytatásához, közlekedéshez, lakhatási, illetve munkavállalási feltételek megteremtéséhez szükséges tárgyi eszközök vásárlásához hozzájárulásként igényelhető.

Az alapítványtól pályázható összeg nem lehet több a pályázati cél költségének 25%-ánál, de legfeljebb 35.000 Ft. Pályázni a 40. életév betöltéséig lehet.

A pályázathoz mellékelni szükséges a súlyos mozgáskorlátozottság tényét igazoló orvosi igazolásokat, valamint a családban együtt élők 2011. évi jövedelemnyilatkozatait.

A névvel, címmel és telefonszámmal ellátott pályázatokat

Prof. Dr. Kováts István Alapítvány
1052 Budapest, Városház u. 9-11.
címre kérjük beküldeni
2012. szeptember 15-ig.

Minden pályázó 2012. november 15. napjáig kap értesítést a kuratórium döntéséről. A nyertes pályázók december 5-ig, ünnepség keretében vehetik át a díjakat.

A mozgáskorlátozott fiatalok támogatására létrehozott Prof. Dr. Kováts István Alapítvány kuratóriuma tájékoztatja az adományozókat, hogy 2011. évi személyi jövedelemadójuk 1%-át a mozgáskorlátozottak 2012. évi támogatására használta fel.

Köszönjük mindazoknak, akik jövedelemadójuk 1%-át az Alapítvány részére juttatták!