Pénteken a Siófok ellen javíthat az Újpest FC

  •  
  •  
  •  

A héten nem csak az NB I-es labdarúgó bajnokság, hanem a Ligakupa is folyatódik az Újpest FC számára. A kupasorozat ötödik fordulójában ezúttal az Egri FC lesz az ellenfél. A mérkőzés november 13-án, kedden 13:00 órakor kezdődik az egri Szentmarjay Tibor Stadionban. Pénteken, az OTP Bank Liga 15. fordulójában, 19:00 órakor pedig a Siófok együttesét fogadja a lila-fehér gárda a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozót az Duna TV élőben közvetíti.

Az Újpest FC B következő mérkőzésere november 17-én, szombaton 13:00 órakor kerül sor Balmazújvárosban, a Ness Hungary NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában.

Az öregfiúk-csapat hétfőn, november 12-én a REAC ellen lép pályára a Budai II László Stadionban, majd egy héttel később, november 19-én, a Rubeola csapatát fogadja a Szusza Ferenc Stadion műfüves pályáján. Mindkét találkozó 19:30 órakor kezdődik.

Az utánpótlás-csapatok november 14-én, szerdán a Szombathelyi Haladás ellen játszanak a Cérna-pályán. Az U19 találkozója 10:00, az U17-esek mérkőzése 12:00 órakor kezdődik.

ufc.hu/g