Pétanque és piknik

  •  
  •  
  •  

Újabb szolgáltatásokkal várja látogatóit a folyamatosan bővülő, és fejlődő Tarzan™ Park. Hétvégétől a Franciaországban nagyaon népszerű, nálunk viszonylag ritka pétanque nevű labdajátékban is kipróbálhatják magukat a vendégek.

Már elkészült a pétanque pálya a Tarzan™ Parkban, és hétvégétől a látogatók is birtokba vehetik az új szórakozási lehetőséget az élményparkban.

A játék játszható egyéniben (egy játékos – egy játékos ellen játékosonként 3 golyóval), duplettben (két játékos – két játékos ellen játékosonként 3 golyóval) és triplettben (három játékos – három játékos ellen játékosonként két golyóval). Mivel a pétanque-hoz különleges golyók kellenek, amelyek nyilván nem állnak mindenkinek rendelkezésére, a Tarzan™ Parkban ingyenesen kölcsönözhetők a játékhoz ezek a kellékek.

Amíg az apukák pétanque-oznak, a gyerekek pedig a Tarzan™ Park számos egyéb csodájával játszanak, az anyukák akár piknikezhetnek is a fűben, amihez szintén a Tarzan™ Park biztosít pokrócokat.

Érdemesk kilátogatni Káposztásmegyerre, a Tábor utcai élményparkba, amely immár az egész családnak nyújt kikapcsolódási lehetőséget.