Bármilyen meglepő, ma már nem kell egészen Prágáig utaznunk a tökéletes, ízgazdag sörökért, sőt már a belvárosi kocsmákig sem kell villamosoznunk, elég ha ellátogatunk az újpesti FIRST Craft Beer sörfőzdébe, ahol napi 6000 liter sört készítenek. Emellett a gyárban található egy kocsmahelyiség is, ahol egy üvegfelületen keresztül át belátást nyerünk a gyártási folyamatba is.
Dániel szerint a tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő! Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti, és a nagyüzemmel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre, ami persze igaz az újpesti főzdére is. A legjobb berendezés és technológia – melyet a ZIP Technologies biztosít – azonban önmagában még nem elegendő a sikerhez. Egy sörfőzdében a sörök iránti szenvedély és alázat, valamint a szaktudás a legfontosabb. Ennek fényében válogatták össze a csapatot is, mely látogatásunk alkalmával rendkívüli profizmusukról tett tanúbizonyságot. Folyamatosan tanulnak és kutatnak, együttműködve a Szent István Egyetem Élelmiszeripari Karával.