Rá sem fogunk ismerni

  •  
  •  
  •  

Az ütemterv szerint október 14-ig, mintegy 2,5 kilométeres szakaszon felújítási munkák folynak a Fóti út –XV. kerületi szakaszon. Az útfelújítás során a Megyeri úttól a Baross utcáig tartó első, mintegy 450 méteres szakaszon a régi, tönkrement pályaszerkezet elbontása, majd új pályaszerkezet kiépítése történik, 2 réteg aszfalttal.

Az útfelújítással érintett további szakaszon 2 rétegű marást követően szintén 2 réteg aszfaltot terít a kivitelező, ezzel egy időben új, kiemelt szegélykövek kerülnek mindkét útszélre. Kialakítanak 1 bazaltbeton továbbá 11 erősített pályaszerkezetű buszmegállót. A felújítandó útszakaszon átépül a járda és gyephézagos ráccsal kövezett parkolókat is kialakítanak.

A munkák ideje alatt a buszközlekedés változatlan útvonalon halad, a meglévő megállókat 100 méteres körzeten belül érinti az építkezés. A felújítandó szakaszokon haladó autósoktól nagyobb figyelmet kérnek, 100-200 méter hosszon jelzőőrös irányítás segíti a forgalmat. A munkálatokat a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Colas Út Zrt. végzi.