Rajczi abbahagyja?

  •  
  •  
  •  

Az is megfordult Rajczi Péter fejében, hogy abbahagyja a játékot, miután a labdarúgót a második csapathoz irányították Újpesten. A labdarúgó arról is beszélt, tudomása szerint a lilák még nem kaptak érte konkrét ajánlatot.

Szabadlistára tette az Újpest Rajczi Pétert, a futballista a második együttessel kezdi meg a felkészülést, és megfelelő ajánlat esetén távozhat a Megyeri útról. A labdarúgó néhány napja egy honlapunknak adott nyilatkozatban úgy fogalmazott, olyasminek issza a levét, amihez semmi köze.

A csatár arról is beszélt, az is megfordult a fejében, hogy a történtek után abbahagyja a játékot.

– Igen. Kétségkívül elvette a kedvemet ez a döntés. Azt még elfogadja az ember, hogy a védők mellett a játékvezetőkkel is külön mérkőzést kell vívnia, hisz a góllövésen túl ez is benne van a munkakörében. Ám a klubvezetőkkel vívott csaták feleslegesek, értelmetlenek. Azokból lehetetlen jól kijönni. De hagyjuk ezt, már túl vagyok rajta, és most a bizonyítási vágy, a dac dolgozik bennem – mondta Rajczi a Magyar Hírlapnak, majd arra is kitért, mi lesz vele a holtszezonban.

– Természetesen kaptam több helyről is érdeklődtek felőlem, s ez nagyon jólesett ebben a nehéz helyzetben. Így aztán nem kizárt, hogy eligazolok Újpestről. De még nagyon az elején vagyunk ennek. Ahogy tudom, a klubom sem kapott még konkrét ajánlatot. Augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, tehát még van némi időm az esetleges váltásra – tekintett előre a támadó, és azt is hozzátette, szeretne még egyszer a lilák első csapatában futballozni.