Rajczi Péter nem biztos hogy az Újpest játékosa marad

  •  
  •  
  •  

Rajczi Péter is azon játékosok közé tartozik akik meghosszabbították szerződésüket a bajnoki tabella tizenharmadik helyén szerénykedő Újpest csapatával. Azonban a támadó szerződésében van egy kikötés, miszerint ha egy külföldi csapat ajánlatot tesz érte január 31-ig akkor a vezetőség elengedi tette közzé a csapat hivatalos honlapja.

A csatár leszögezte, hogy csak a jobb fizetésért nem menne el akárhova: „Volt érdeklődés irántam, amit érdemes volt átgondolni, de egyelőre nem fogadtam el az ajánlatot. Előfordulhat, hogy jön egy extra lehetőség, de most nincs ilyen. Ráadásul az Antarktiszra azért nem mennék el. Nyilván fontos, hogy az ember jól keressen, de az sem másodlagos, melyik országba igazolhat.

Nem szakadok meg azért, hogy légiós legyek, most arra figyelek, hogy a felkészülésem jól sikerüljön. Az előző bajnokság őszi fordulóiban rúgtam hét gólt, majd tavasszal sérült voltam, és csak egy jött össze. Most megint hétnél tartok, és ha sikerülne még ennyit szereznem, jobb esélyem lenne a külföldi szerződésre.” A futballista korábban már élt légiós életet, hiszen megfordult Olaszországban valamint Angliában is.