Rajczi Péter továbbra is Újpest FC játékosa

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC megállapodott Rajczi Péterrel, aki továbbra is klub játékosa marad. Mint ismeretes, a 11-szeres válogatott támadó szerződése június 30-án lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált. Az Újpest FC és a játékos azonban hétfőn a múlt történéseit felülvizsgálva egy új, egy plusz egy éves szerződést kötött. Rajczi keddtől edz a csapattal, és utazik a soproni edzőtáborba is.

– Bár korábban úgy nyilatkoztunk, hogy Péter nem lesz az Újpest játékosa, néhány megbeszélés után közösen mégis a folytatás mellett döntöttünk- mondta Kovács Zoltán sportigazgató. – A támadó elfogadta a klub szakmai és anyagi feltételeit, az Újpest FC pedig a lehetőségéhez képest legjobb ajánlatot biztosítva visszavette a keretébe. Örömteli számunkra, hogy így alakult, mert Péter az elmúlt nyolc év egyik legfontosabb játékosa volt a csapatnak.

– Dr. Bartha Csabával és Kovács Zoltánnal tárgyaltam, akik elmondták, hogy felülvizsgálták a helyzetemet, és hozzátették, jó lenne, ha együtt tudnánk működni. Nyilvánvalóan ehhez nekem is hozzá kell tennem a magamét, és ezért amit ajánlottak, azonnal elfogadtam. Ezt követően a szakmai stábbal egyeztettünk, és rendeztük az eddigi vitás kérdéseket. Az edzők elmondták, hogy mit várnak tőlem, de erről most nem szeretnék beszélni, mert ezt belügynek tekintem. Mindenesetre, úgy érzem, nem jelent problémát, hogy megfeleljek az edzők elvárásainak. Elismerem, hogy voltak nézeteltéréseink, de annyira nem vesztünk össze, hogy ne tudtunk volna felülemelkedni a problémáinkon. Azt talán nem kell hangsúlyoznom, hogy mit jelent számomra az Újpest, itthon más csapatban nem szívesen játszottam volna. Most már csak arra koncentrálok, hogy minél hasznosabb tagja legyek a csapatnak.

ÚFC/GG