Rajzoltak nekünk karácsonyt

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Sajtó Kft. „Rajzolj nekünk karácsonyt” címmel hirdetett nemrégiben rajzpályázatot, óvodás és általános iskolás gyermekeknek. A pályázat eredményhirdetésére az adventi gyertyagyújtás és a Fiesta koncert között tartották szombaton este az Újpesti Karácsonyi Vásár nagyszínpadán.

Az óvodás és általános iskoláskorú győzteseknek hatalmas taps volt az (egyik) jutalmuk, hiszen tele volt a Szent István tér, szinte sztárokként léphettek az ifjú alkotók a színpadra. 

Az Újpesti Sajtó Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Sándor, értékes nyereményekkel örvendeztette meg a tehetséges művészjelölteket. Az ovis kategóriában Nagy László lett a díjazott, az általános iskolások alsó tagozatosai között Sztojka Dominik, míg a felső tagozatosok között Al Raheem Petra vitte el a pálmát, azaz a nyereményt. 

A győzteseket azok választották ki, akik az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon bemutatott alkotásokban nem csak gyönyörködtek, hanem szavaztak is a hetvenhárom alkotás valamelyikére. Az a kép, azaz alkotó nyert, amely a legtöbb lájkot kapta. A szavazás december 16-án 16 órakor zárult.

Nagy László (6) rajza


Sztojka Dominik (8) rajza

Al Raheem Petra (7. oszt) rajza

Gratulálunk !