Rajzpályázat gyermekeknek

  •  
  •  
  •  

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség rajzpályázatot indít 6-14 év közötti gyermekek részére.A rajzoknak azt kell bemutatniuk, hogy a pályázók hogyan látják a kórházakat, rendelőintézeteket és a gyógyítást. Az A4-es papíron beadott műveket beadásának határideje: 2012. szeptember 28.

A pályázat során a 6-14 év közötti gyerekektől olyan rajzokat várunk, melyek a gyerekek szemszögéből mutatják be azt, hogy ők hogy látják a kórházakat, rendelőintézeteket és a gyógyítást. A rajzok azt is ábrázolhatják, hogy milyen lenne a számukra ideális gyógymód, hogy nézne ki a kórházi szoba, ha ők rendeznék be stb.

Az első helyezett jutalma egy családi wellness hétvége lesz! Az A4-es papíron beadott műveket szeptember 28-ig várjuk. A rajzok bármilyen technikával készülhetnek és akár két rajzzal is lehet indulni.

A beérkezett alkotásokat a gyerekek körében népszerű Halász Judit művésznővel fogjuk elbírálni. Cím, ahova a rajzokat várjuk: Eurolex Consulting Kft., 1037 Budapest, Montevideo u. 3/A. vagy rajzpalyazat@eurolex.hu

A borítékra vagy az e-mail tárgyába kérjük megírni: Közös sikerek a mindennapokban.

További információk elérhetők: az nfu.hu-n