Rákos-menti tripla a Budapesti Kerületek IV. Foci Tornáján?

  •  
  •  
  •  

Negyedik alkalommal rendezi meg a PromoSport Kft. – Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának közreműködésével – a Budapesti Kerületek Foci Tornáját, amelynek május 19-én szombaton a hagyományoknak megfelelően ismét a III. Kerületi TVE sportközpont ad otthont.

A közalkalmazottakból és köztisztviselőkből álló kispályás csapatok első versengéséből 2009-ben a Hegyvidék „válogatottja” került ki győztesen, majd kétszer egymás után Rákosmente önkormányzati együttese bizonyult a legjobbnak. Könnyen lehet, hogy a XVII. kerület amatőr focistáit 2012-ben sem tudják felülmúlni, akkor viszont a kétszeres címvédő már nehezen felülmúlható triplázással büszkélkedhet!

A véletlen műve, hogy a torna éppen a Bajnokok Ligája müncheni döntőjének napjára esik, ezért kezdődnek a csoportmérkőzések Óbudán reggel 9 órakor, amelynek köszönhetően az itteni bajnokavatásra már délután 3 órakor sor kerülhet. A PromoSport Kft. a torna gólkirályának és legjobb kapusának stílszerűen a BL fináléra emlékeztető tiszteletdíjat készít elő, de itt is lesz Bayern München – Chelsea összecsapás , csak éppen nem a füvön, hanem a csocsóasztalnál…

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, a rendezvényre a belépés ingyenes.