Rekord áron kelt el a csütörtöki póló

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Cseriti keretében napok óta zajlik az a jótékonysági árverés, amelyen egy, az újpesti labdarúgók által aláírt labda és 11 darab egyedi póló találhat gazdára. A pólókat naponta árverezik, minden nap egyet.

A csütörtöki licit zárásakor a napi póló, minden korábbinál magasabb összegért, 20000 forintért kel el. Az ajánlattevő telefonon licitált és névtelenséget kért. Mi ezt tiszteletben tartjuk, ahogy minden más licitálónál is.

Az árverés folytatódik, a labdákért december 6-ig lehet versenyezni, pólókból pedig már csak 8 darab maradt. Érdemes tehát igyekezni, ha valaki abban a kiváltságos helyzetben akar lenni, hogy egy ilyen különleges póló tulajdonosa lehet (nem mellesleg, karácsonyi ajándéknak is kiváló)

A labda licitje 22.000 foritnál tart, a mai póló újra az 5000 forintos kezdő licitről indul.

A licitek állását kétóránként közöljük (minden nap este nyolcig) itt az ujpest.hu-n, illetve az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.

Licitálni egyébként a Facebook-on, a licit posztja alatti kommentben, vagy e-mailben, a licit@ujpestimedia.hu címen, de akár a 06-70-398-9508-as telefonszámon is lehet. Az e-mail licitnél a levél tárgymezőjébe írják be: Licit labda, vagy Licit, póló.

Az árverés teljes bevételét az Újpesti Cseriti kapja, amely nehéz sorsú újpesti gyerekek megsegítésére fordítja az összeget.

Licitre fel!