Rekordtortával köszöntötték a Gyermeknapot

  •  
  •  
  •  

60 méteres tortát díszithetett ma fel 150 hátrányos helyzetű újpesti gyerek az Aquaworld élményfürdőben. Az Újpesti Cseritivel közösen szervezett akcióval “hivatalosan” is megnyílt a gyermeknapi hétvége.

A cseritis gyerekek önállóan díszíthették a 60 méter hosszú süteményt, amelyet részekre osztottak a szervezők. Az elkészült műveket vizuálisan egy háromfős zsűri értékelte. A valódi zsűrizés a gyerekekre maradt, aki az utolsó morzsáig megehették a művet.

„Kétgyermekes apukaként tapasztaltam, hogy gyermekeink számára a legnagyobb ajándék az élmény nyújtása, nincs nagyobb öröm a szülők számára, mint látni gyermekét mosolyogni és önfeledten játszani.” – mondta Juhász Szabolcs, az élményfürdő igazgatója. 

A Cseriti létrejötte óta legfőbb céljának tekinti, hogy a hátrányos helyzettű, nehéz sorsú gyermekeken segítsen, a ő életüket tegye szebbé, és élménydúsabbá. Természetes volt, hogy a Gyermeknapon se feledkezünk meg róluk – mesélte Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya a kezdeményezésről.

A díszítésbe egyébként nemcsak a cseritis gyerekek, de az éppen az esemény idején, az élményfürdőben tartózkodó bármely kisgyerek bekapcsolódhatott.

A nyereményeket az Aquawolrd biztosította.