Remili megtalálta a góllövő cipőjét

  •  
  •  
  •  

Remekül sikerült az eddig öt edzőmérkőzés az Remili Mohamed számára. Az Újpest FC támadója négy gólja mellett egy gólpasszt is jegyzett a felkészülési találkozókon.

– A második edzőtábor két vereséggel indult, de a legerősebb ellenfél ellen végül magabiztos játékkal búcsúztatok Törökországtól. Miben különbözött az Odessza elleni meccs az első kettőtől?

– Az első két edzőmeccs nem csak eredményben, játékban sem úgy sikerült, ahogyan az elvárható lett volna. Az Odessza ellen viszont együtt volt a csapat, úgy játszottunk, ahogyan kellett és ez megmutatkozott a végeredményben is. Ha ezt a játékot hozzuk az első, Paks elleni bajnokin, akkor nem lehet semmilyen probléma.

– Számodra nem csak az utolsó meccs, hanem az egész eddig felkészülés jól sikerült.

– Úgy mondják, nem az edzőmeccseken kell a gólokat rúgni, hanem a bajnokikon. Ezzel együtt örülök, hogy gólokat rúgtam. Ezúttal más poszton is szerepeltem, mint ősszel, többnyire csatárként számítottak rám. Jobban érzem magam elől, többször tudok bekapcsolódni a játékba és érthető módon gólhelyzetbe is többször kerülök.

– Az előző év utolsó újpesti bajnoki gólja a te nevedhez fűződik. Az első 2013-as gólt is tőled várhatjuk?

– Nem számít, hogy ki rúgja a gólokat, lényeg, hogy nyerjünk, de azt nem titkolom, hogy nagy tervekkel és reményekkel vágok neki a tavasznak. Ősszel csak kétszer voltam eredményes, tavasszal mindenképpen túl szeretném szárnyalni ezt.

ujpestfc.hu/G