Rendőrségi hírek

  •  
  •  
  •  

Elkezdődött az iskolaév, ezért megkérjük az Újpesti gépkocsivezetőket, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg az iskolák környékét, mert sohasem lehet tudni, mikor lép a gépjárművük elé egy kisiskolás a parkoló autók között. Az utakon az iskolakezdés miatt több gépjármű is közlekedik, ezért megnő a balesetek bekövetkezésének az esélye. Ezért megkérünk minden gépkocsi vezetőt, hogy figyeljenek a közlekedési szabályok betartására.


Gépjármű feltörés történt az elmúlt héten a Váci úton, a Virág utcában, az Erzsébet utcában, a Munkásotthon utcában. Lehetőség szerint ne hagyjanak értéket a gépkocsiban.


A Kornis Klára Gyermek otthonnál 2011.08.26-án az építkezési munkálatok során gránátot találtak. A munkálatok közben egy gerenda alatti fa üregben 3 db gránátot találtak. A helyszínt a rendőrök kiürítették, és tűzszerészeket hívtak, akik megállapították, hogy a háromból két gránát közvetlen életveszélyt nem jelentett, a harmadik gránát pedig csak tűzbe helyezve robbant volna fel. A gránátok elszállításáról, és hatástalanításáról a tűzszerészek gondoskodtak.